Saturday, October 9, 2010

The Girl With The Dragon Tattoo

David Fincheri "The Social Network" on ülimalt edukas ja mees ise on nüüd Rootsis ja alustab varsti Lohetätoveeringuga tüdruku filmimist.
Kui esimest korda kuulsin, et filmile remake tuleb, siis tekkis küsimus, miks? Rootslaste film oli väga hästi tehtud, cast oli vapustav. Ainus põhjus tundus olevat, et Usas ei löö võõrkeelne film lihtsalt läbi, kuna ameeriklane ei viitsi tiitrit lugeda. Samuti leian ma, et remakeist võiks rääkida vähemalt kümne aasta möödudes, mitte siis kui mul on alles värskelt meeles, mida ma tegin samal päeval kui filmi kinos vaatamas käisin. Tudnub, et sama liigse kiirustamise nahka läks ka suurepärase Tomas Alfredsoni "Let the right one in"  (2008) remake "Let me in" (2010), mis on tegelikult hea film, aga põrus avanädalal täeilikult.
Igatahes on Fincheri Lohetätoveeringuga tüdruku cast paljulubav: Mikael Blomkvist on Daniel Craig, Lisbeth Salander Rooney Mara (otse social networkist), Robin Wright, Stellan Skarsgard, Christopher Plummer, Joely Richardson, Steven Berkoff, David Dencik (tegi kaasa ka originaalis).
Kui script on ka hea, siis jääb üle ainult oodata. Palju pole jäänud: 21.12.2011


No comments: