Saturday, October 2, 2010

Age of vampires

Timur Bekmambetovi ja Tim Burtoni uue taiese Abraham Lincoln: Vampire Hunter jahil on korraga Sony, Universal, Paramount, Summit ja Fox.
Siin on stiilinäide: kui Tim ja Timur Foxi jõudsid, siis rippus väraval suur plakat: "Tim Burton and Timur Bekmambetov present Abraham Lincoln: Vampire Hunter". Parkimiskohtadel olid sildid: “Parking For Vampire Hunters Only: park at your own risk,” ... Parklast trepini ja trepilt nõupidamisteruumini viisid verised jalajäljed ning oli palistatud piltide ja tsitaatidega samanimelisest raamatust. Maas vedelesid verised kirved ja põhjaosariiklaste univormis pasunapuhuja mängis "Tapsi"...
MUST be a good show!

Meenub, et kui Sacha Baron Cohei uus film kevadel pitchil oli, siis Paramount saatis talle kitse...

But still...


John Murlowksi starts shooting his new movie ZOMBIE HAMLET in Baton Rouge in 2 weeks. IT IS a comedy, but still....

p.s. casting right now

Thursday, September 30, 2010

The Runaways

Doing some catching up on movies. Dakota Fanning is excellent: loved her when she was a kid, still love her. And Kristen Stewart should be in a rock band, I can totally see why Robert Pattinson is so wipped.

Jimmy Fallon:

The Facebook movie, The Social Network, opens Fri. It’s about what 1 person can achieve…when they’re not distracted by Facebook

Tuesday, September 28, 2010

Teen Read

1st Annual Teen Read Awards Winners
    -----------------------------------

    -   Best New Writer - Fallen, Kate Lauren
    -   Best Teen Series - Vampire Academy, Richelle Mead
    -   Best Lip Lock - Bella & Edward from Breaking Dawn, Stephanie Meyer
    -   Best Hottie - Jace Waylaynd from Mortal Instruments: City of Glass, Cassandra Clare
    -   Best Book-to-Flick, sponsored by Cineplex - Harry Potter & the Half-Blood Prince, JK Rowling
    -   Best Hero, sponsored by Indigo Love of Reading Foundation - Percy Jackson from The Last Olympian, Rick Riordan
    -   Best Villain - Alice Milthorpe from Prophecy of the Sisters, Michelle Zink
    -   Best All Time Fave - Harry Potter & the Deathly Hallows, JK Rowling
    -   Best Canadian Read - The Reckoning, Kelley Armstrong
    -   Best Read - Catching Fire, Suzanne Collins 
 
 
Teab keegi veel mõnda neist raamatutest peale Harry Potteri? 
Gosh, I feel soooooooo old! :D 

Johnny Depp on täna Londonis


Looking good with plaited hair. (gaaah.... I honestly can't name anyone who DOES NOT own a tartan shirt right now...)

Shooting Pirates of the Caribbean 4.

Rob, more sightings? 8-) 

Anyone?

Indie low-budget feature in need of a production coordinator. 200 a day. Must have a decent amount of coordinator credits. Please be excellent with organization, understand start paperwork, insurance certs, etc. Local crew and vendor knowledge a must. Self starter/self sufficient with kit. Great group --- great film. Dump that uncreative and overpaid studio gig and send us your resume. :)

to apply, click here:  Baton Rouge - Production Coordinator




can't promise that's a last one

Monday, September 27, 2010

The essence of Tweeting

michaelsheen
Next tweet will be my 3000th.


michaelsheen
ARSE 
 
michaelsheen
Perhaps I should retire on that one and never tweet again? DOH!!!

Job anyone?

The Casting Collective are looking for a new Casting Assistant to work full time in our London office.
Start date: Monday 15th November 2010

Starting salary is £19,000 Per Annum (plus bonus)
You will need to be:
An excellent multi tasker
Great at attention to detail
Be good with people
Enjoy working in an office as part of our successful casting team.

If you are interested please post a short hand written letter explaining why you think this is the job for you, along with a recent CV to:
Casting Assistant
The Casting Collective
Olympic House
317-321 Latimer Road
London
W10 6RA
Office hours are Monday to Friday 10am to 6:30pm, but you may be required to work evenings and weekends from time to time.
Please note: applications must be posted; emailed applications will not be considered. Please do not call the office about this post at this stage.
Deadline for applications is Wednesday 27th October. Shortlisted applicants will be contacted for an interview by Friday 5th November.

yeah, yeah, it is a pain, I know.... but it can be fun... so.... job anyone? non? oh well...

A-Punk

Vampire Weekend was at the Hollywood Bowl last night.And apparently Emily went.

Heavy envy...

Vampire Weekend on 9. oktoobril New Orleansis. I will be in Baton Rouge starting from 29th of October, just in time to see them off to Japan and Europe...

Vampire Weekend - Horchata

CSI Bieber & recycling scripts

CSI ja CSI: NY hooaja avaosad olid mõlemad nõrgad. (CSI: Miamist loobusin juba aastaid tagasi; minu maitse jaoks liiga krõbe huumor.)
Nõrkuse põhjused olid kohati samad, kohati erinevad. CSI tappis end kohe kui sisse pisteti Bieber. Ma pole tema tähelenedu jälginud, aga näidelda ta ei oska ja youtubei staari sissetoomine muutis asja ebausutavaks palaganiks. Ja ma saan aru, et Hollywood on hetkel armunud brittidesse ja ruudulisse triiksärki, aga tõesõna: iga show ei vaja oma kodustatud kõva aktsendiga brünetti britti.
CSI: NY näis olevat saanud omale CSI avaosa  first drafti: tulistamine, almost matused jne. Tohutu emotsioonide tulv, mis varjutas casei ja mõjus ebausutavalt ja ülepingutatult. Kui ma oleksin naine, kel on õnnestunud maha lasta mu last ähvardanud pahalane... seriously! No moping around! I would do a little victory dance! On sarju, millest ma ootan angsti ja melodraamat, aga CSI pole üks neist. Üldiselt ma arvan, et kui ideed hakkavad otsa saama, siis on parem teha lahkumistuur ja väärikalt lavalt lahkuda, mitte oodata kuni oled vana ja paks ega suuda enam valget leotardi välja mängida.
Jimmy Fallon all Bieb'd out

Shit My Dad Says

Justin Halperni Twitterpage http://twitter.com/shitmydadsays on nagu sõõm värsket õhku igale iroonilisele küünikule. Samal teemal kirjutatud raamat on su parim sõber lennujaamas ja pikkadel lendudel.
CBS-i samanimeline sitcom, mille pilot oli eetris 23. septembril on for lack of a better word: SHIT.
William Shatner teeb mis suudab: pildudes tsitaadi tsitaadi otsa keset kõige vanamoelisemat I love Raimondi vanast setist ja pruunist kangast kokku klopsitud ruumi.

Ei olnud naljakas ja tundus palju pikem kui ta tegelikult oli.
See tõestab veelkord, et kuigi pasta on universaalne ja temast saab suppi ja praadi ja võrratu lasanje ei kõlba ta ikkagi võileiva vahele panna.

Haltuura

Jõudsin reedel Tallinna ja käisin laupäeval vaatamas Uljana Lopatkina Grand Balletigalat. There was nothing grand about it. Sadly. Olen Uljana Lopatkinat varem Maria teatris tantsimas näinud ja see on väga nauditav kogemus, mida soovitan kõigile. Ka seekord ei vedanud tantsijad alt. Mulle meeldib, kui tantsijat vaadates tulevad meelde sõnad voolav ja effotless. Samuti meeldib mulle, kui ma näen midagi, mida ma ise ei suudaks ilma end ära nikastamata järele teha. Seepärast eelistan alati klassikalist tantsu moderntantsule, mis tundub küll täiesti effortless aga paraku ka pointless. Ma tahan, et laval tantsivad inimesed oleksid ilusad. Nagu ma tahan, et moeetenduste modellid oleksid ebainimlikult pikad ja saledad. Nad on loomingu edastajad.
Laupäevaõhtuse gala nõrgim lüli oli produtsent. Saali sisenedes olin ma muidugi üllatunud, et orkestriauk oli kinni kaetud ja seal istusid inimesed. Muusika tuli lindilt. Aga tantsijad tegid oma tööd meisterlikult ja Eric Satle Trois Gnossiennes oli maagiline esitus Uljana Lopatkina ja Aleksandr Zhembrovskly poolt.

Vaheajale minnes olid emotsioonid üldiselt positiivsed, kuigi Nokia kontserdimaja meenutas üheaegselt kaubamaja ja linnahalli, kus (ausõna!) jagati vaheajal inimestele teepakke; fakt, mis sundis nii mõnegi oma inimväärikuse minetama ja kahmama laualt kahe käega krõbisevaid paberkotikesi.
Peale vaheaega läks kõik kiirelt down hill. Tundus, et valgustaja ja helitehnik olid võtnud julgustuseks tassikese teed ja pitsi konjakit, sest heli oli kehv, lood algasid valel ajal ja korra juhtus koguni nii, et enne tantsijate lavale jõudmist peale pandud lugu loopiti tantsijate saabudes kärmelt algusesse tagasi. Valgustajatel oli ka paras pähkel pureda: kui laval on kaks tantsijat, siis on kummalgi oma valgusvihk, aga kui laval on üks tantsija, kas temal on siis kaks valgusvihtu? Age-old question... Ja nii oligi, et esialgu oli tantsijal üks valgusvihk, misjärel teine, kes end ilmselt üksikuna tundis, laskus kurvalt loperdades esimese kõrvale ja katsus edutult sammu pidada, pendeldades aeg-ajalt nõutult taustaekraanil.
Ma arvan, et see polnud taotluslikult naljakas, aga sain ikkagi suutäie naerda.
Pole hea, kui arvatakse, et provintsis esinedes võib end lõdvaks lasta ja vähem panustada. Edu pildi juures on iga valitud värv oluline ja esineja (ning tema meeskonna) jaoks peab olema oluline iga tema loomingu austaja ning alati peab andma maksimumi. Väljenduskunst on väljundita null ja väljundit pakub ainult pealtvaataja.